Технология хлебобулочных изделий : Учебное пособие / Л.П. Пащенко, И.М. Жаркова; Ред. Н.В. Куркина, Л.Л. Кожина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 2008.Նկարագրություն։ 390 с. : рис., табл. ; 21 смISBN:- 978-5-9532-0655-6
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6/.7(075.8) П-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0097585 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6/.7(075.8) П-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0097586 |
Библиогр. в подстроч. примеч.
Предм. указ.: с. 379-383
Спис. лит.: С. 384-385
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։