Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / Главниипроект при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1960-Նկարագրություն։ 13 т.; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Раздел 13(1960, 52 с.) Клей и желатин
Раздел 11(1962, 641 с.) Консервы
Раздел 10(1961, 266 с.) Колбасные изделия и копчености
Раздел 9(1961, 75 с.) Холодильная обработка мяса и мясопродуктов на мясокомбинатах
Раздел 12(1961, 260 с.) Органопрепараты
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Раздел 10 | Հասանելի | One Month Loan | NL1526999 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Раздел 12 | Հասանելի | One Month Loan | NL1526998 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Раздел 13 | Հասանելի | One Month Loan | NL1526996 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Раздел 9 | Հասանելի | One Month Loan | NL1526997 |
Раздел 13(1960, 52 с.) Клей и желатин
Раздел 11(1962, 641 с.) Консервы
Раздел 10(1961, 266 с.) Колбасные изделия и копчености
Раздел 9(1961, 75 с.) Холодильная обработка мяса и мясопродуктов на мясокомбинатах
Раздел 12(1961, 260 с.) Органопрепараты
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։